Archief Evenementen

Evenementen overzicht 2015 in het Wilhelminadorp

 

20 juni Vaderdag  Muziekspektakel met Zomerfair.
28 juni 75 jaar Antonius
7 april Algemene info avond Kadans

 

20 juni Vaderdag op Wilhelminaplein.

 

Op 28 juni gedenken we tijdens een feestelijke Eucharistieviering,  dat het 75 jaar geleden is dat de Antoniuskerk parochie werd gesticht  en dat precies  65 jaar geleden de Antoniuskerk in gebruik werd genomen.

De H. Mis begint om 11.00 uur. Diverse koren en het Sint Odulphusgilde verlenen hun medewerking aan deze bijzondere viering.

Iedereen wordt van harte uitgenodigd om deze jubilea mee te komen te vieren.

Na afloop is er gelegenheid om elkaar onder het genot van een kopje koffie te ontmoeten.

Er is een tentoonstelling bestaande uit vele oude foto’s en ander documentatie materiaal van het kerkgebouw en de parochie.

De tentoonstelling is te bezichtigen na de jubileumdienst van 28 juni, en de gehele week in de ochtend van 9.00 uur tot 12.00 uur en op zondag 5 juli na de dienst van 11.00 uur.

Mocht  een kleine groep mensen graag op en ander tijdstip de tentoonstelling willen bezichtigen kan daarvoor een afspraak worden gemaakt met de koster Corry Leermakers tel.374027

 

Dinsdag 7 april algemene informatie avond in de Kadans. Met medewerking van diëtiste Anne Vulling die een lezing geeft over Nederland inwendig schoon. De avond start om 20:00 uur. Deelname is gratis! Aangeboden door BoW.

anne vullings dietiste gemeente best

AH schoon beter Best 28mrt2015 plein poets primera schoon beter Best 28mrt2015 choco en zoet schoon beter Best 28mrt2015 schoon beter Best 28mrt2015 wethoudster Peet van der Loo goede samenwerking schoon beter Best 28mrt2015 primera schoon beter Best 28mrt2015

Goed Beter Best Schoon. Zaterdag 28 maart start de voorjaars schoonmaak tijdens de lentefair. Albert Heijn sponsort handschoenen en vuilniszakken. Na het schoonmaken is het om 19:00 uur gezellig samenzijn op het Wilhelminaplein.

Gratis handschoenen en vuilniszak afhalen kan zaterdag de gehele dag bij Albert Heijn op het wilhelminaplein. BoW bestuur staat met een stand voor de Albert Heijn waar u terecht kunt voor informatie.

Hoe werkt het? U gaat met vuilniszak de wijk in en verzamelt zwerfafval. Daarna volle vuinisak inleveren bij de BoW stand. Om 19:00 uur wordt u ontvangen met warme koffie en een broodje knack aanbeboden door AH. Bloemerie Best verloot een bos van 30 grootbloemige rozen.

Pasen 4 -5 april. Op zaterdag 3 april  lopen er paashazen rond die chocolade eieren uitdelen in het winkelcentrum.  Voor alle wijkbewoners leuke tekeningen actie bij de winkeliers.  www.wilhelminadorp.info

27 April Koningsdag  fiets versieren op het Wilhelminaplein. Wilt u actief deelnemen om deze actie te organiseren? Meld u aan bij secretariaat@wilhelminadorp-best.nl kosten worden vergoed door BoW.

5 mei dinsdag zijn alle winkels  gesloten op deze landelijke feestdag. Wil u meehelpen om een ludiek bevrijdingsactie op te zetten bijvoorbeeld in het Wilhelminapark?  Meld u aan bij secretariaat@wilhelminadorp-best.nl. kosten worden vergoed door BoW.

Moederdag 10 mei. Op zaterdag 9 mei worden door de winkeliers weer rozen uitgedeeld in het winkelcentrum wilhelminadorp.  Meer info vindt u op www.wilhelminadorp.info

Vaderdag 21 juni. Pasar malam muziek- en dansspektakel op zaterdag 20 juni de gehele dag. Met medewerking van dansgroep Best.