Digitale bekendmakingen van de Overheid en Best

 

Publicatie van bekendmakingen

U vindt alle bekendmakingen van de gemeente Best ook op www.officielebekendmakingen.nl. Tot nu toe stonden deze alleen in ‘BestInformatief’ in Groeiend Best en de gemeentelijke website. Natuurlijk zorgt de digitale revolutie ervoor dat ook de gemeente informatie meer en meer via de digitale snelweg aanbiedt.

Voordelen

U vindt alle bekendmakingen op www.officielebekendmakingen.nl. Hier kunt u het complete bericht raadplegen. U vindt naast alle publicaties van de gemeente Best ook publicaties van andere overheden.

E-mailservice of zoeken

U kunt zich via www.overheid.nl aanmelden voor de e-mailservice bekendmakingen. U ontvangt dan automatisch berichten over Best. Handig en u mist geen berichten. U kunt zelf aangeven met welke frequentie en m.b.t. welk gebied u de informatie graag ontvangt. Gewoon rechtstreeks in uw mailbox en 24 uur per dag, 7 dagen per week te raadplegen op een moment dat het u uitkomt.

Liever geen e-mailservice? Op www.officielebekendmakingen.nl kunt u ook zoeken. Kies voor ‘zoeken in Officiële Bekendmakingen’. U kunt dan zoeken op woord, publicatiedatum of onderwerp. Natuurlijk kunt u ook naar de bekendmakingen via de site van de gemeente. Zoekt u dan onder ‘Bestuur/openbare bekendmakingen’.

Geen internet?

Heeft u geen internet, maar wilt u wel de bekendmakingen digitaal raadplegen? In de hal van het gemeentehuis is een computer aanwezig en kunt u alle bekendmakingen raadplegen. Uiteraard kan iemand van de gemeente u helpen als iets niet duidelijk is.